Ministerul Mediului a lansat o campanie de îmbunătățire a calității aerului în Peru

Ministrul mediului, Fabiola Muñoz, a prezentat campania națională privind aerul curat, prin care se urmareste ca populatia sa fie informata, conștientă de rolul său activ și dedicată îngrijirii aerului în Peru.

Muñoz a subliniat importanța existenței aliaților strategici pentru dezvoltarea campaniei, cum ar fi companiile din sectorul vânzărilor de carburanți. În acest sens, a salutat sprijinul acordat de Repsol Peru, PetroPerú, Primax și Pecsa, precum și de Asociația de Automobile din Peru (AAP) și de Asociația Stațiilor de Service din Peru (AGESP).

Vor fi întreprinse diferite acțiuni pentru îmbunătățirea calității aerului, promovând utilizarea de către consumatori a gazelor NGV, GPL, motorinei și benzinei (95, 97 și 98) cu un conținut scăzut de sulf.

În plus, promotorii Ministerului de Mediu si pentru Tineret vor instrui personalul care lucrează la stațiile de benzină și concesionari cu privire la avantajele și beneficiile utilizării combustibililor curati în ceea ce priveste sănătatea populației și îngrijirea mediului.

Ca parte a lansării campaniei a fost făcută o demonstrație privind măsurarea emisiilor de vehicule cu carburanți Euro IV , comparativ cu cele care folosesc combustibil Euro III, vizand reducerea semnificativă a emisiilor poluante atmosferice.

Sursa: www.gnvmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.