SEAT încurajează piața tinerilor șoferi urbani cu o mașină mai inteligentă alimentată cu CNG

seat mii cu CNG

SEAT a simplificat gama Mii pentru mașina sa populară, destinată direct pieței șoferilor din mediul urban. Trei modele sunt acum disponibile în linia de producție: Style, Chic și FR Line – toate acestea pot fi comandate cu motoare ce funcționează cu gaz natural comprimat (CNG). În plus, va fi disponibilă și versiunea cu 5 uși pentru o mai mare versatilitate și vine cu mai multă tehnologie (BeatsAudio®, conexiune infotainment, card SD, smartphone, etc.).

În conformitate cu caracterul Mii, o combinație suplimentară de stil și tehnologii moderne poate fi adăugată cu pachetele Easy Flex, Winter Pack și Sensoric Pack. Easy Flex aduce practicabilitatea unei pardoseli duble, a scaunelor și a unui cârlig în cutia cu torpedou pentru vehiculele Style.

Pachetul de iarna adaugă scaune încălzite, oglinzi exterioare electrice și încălzite, în timp ce pachetul Sensoric aduce controlul vitezei de croazieră, senzorii de parcare din spate, senzorii de ploaie și lumină, precum și luminile de zi cu LED-uri. Există, de asemenea, o serie de opțiuni, inclusiv o trapă, roată de rezervă și asistență pentru siguranță, printre altele.

SEAT Mii este echipat cu un motor de 68 CP CNG, cea mai bună alternativă ECO.

Sursa: www.ngvglobal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.