Prima statie ITP din Romania

Prima linie ITP din Romania, situată pe strada Barajului 42, din Râmnicu Vâlcea, pe drumul european E 81 A, în aceeași incintă în care a fost dezvoltată și prima stație publică de alimentare cu GNC pentru vehicule, lansată de Antares, este singura autorizată să efectueze inspecții tehnice periodice pentru autovehiculele pe GNC.

Astfel, deținătorii de autovehicule pe GNC, care vin să alimenteze, își vor putea face și ITP-ul în același loc, printr-o simplă programare. ”Odată cu deschiderea primei stații ITP pentru vehiculele pe GNC, se face încă un pas important în perspectiva încurajării trecerii de la carburanții tradiționali la cei economici și prietenoși cu mediul”, declară Dumitru Becșenescu, președintele Antares Group.

Investiția în această linie ITP este foarte valoroasă, cu atât mai mult cu cât s-au folosit echipamente de ultimă generație, care respectă cerințele RNTR1 pentru clasele II și III. Practic, pot fi realizate inspecții tehnice periodice pentru întreaga gamă de autovehicule: autoturisme, vehicule comerciale ușoare, autobuze, camioane, remorci și semiremorci, care funcționează cu diverși carburanți.

Persoana de contact:

Gabriel Ruxanda – Director Tehnic

service.auto@antares-motors.ro

(+4)0744 600 272